Workshops

Workshops

  • Wat is jouw verlangen?

Iedereen heeft verlangens. Verlangen naar een relatie, gezin, vriendschap, een baan of voor jezelf beginnen, eindelijk te doen wat je hart je in geeft en die stap te zetten naar... alleen soms lukt dit niet om voor elkaar te krijgen.
Vaak ben je je niet bewust van patronen die belemmeren om invulling aan je verlangen te geven. Via een systeemopstelling komt naar voren op welke manier je onbewust gebonden bent aan anderen en je manier van leven. Dit gebeurt door representanten op te stellen voor jou en je verlangen. Hierdoor krijg je inzicht in hoe je de verhoudingen onbewust beleeft.
Je krijgt zicht op wat je tot nu toe onbewust heeft tegen gehouden om invulling te geven aan je verlangen. Van daar uit kun je stappen gaan zetten om je verlangen te realiseren.

  • Workshop omgaan met rouw en verlies in de hulpverlening voor vrijwilligers.

Welke verlieservaringen kun je ervaren als vrijwilliger? Hoe ga je om met acute verliessituaties? Wat kun je doen voor familieleden en naasten? Waar raakt het je persoonlijk en hoe kun je er mee om gaan? Welke verlieservaringen kun je ervaren als vrijwilliger, soms langdurig en hoe ga je er mee om? Waarom blijf je toch vrijwilliger?

  • Workshop omgaan met verlies rondom mantelzorgen

Welke verlieservaringen kun je ervaren als mantelzorger in je relatie met je dierbare en bij jezelf? Hoe ga je daar mee om? Hoe kun je voorkomen dat je jezelf verliest in het mantelzorgen en dat het je teveel is geworden?

  • Workshop Stiltewandeling

Op aanvraag

 

  • Workshops lekker in je lijf

Kleine groepjes van maximaal 3 deelnemers. Kosten per keer 12.50 euro per keer van ongeveer anderhalf uur.  Aanmelden voor een nieuwe groep is op elk moment mogelijk.

  • Workshop Zelfbewustwording 1 voor kleine groepen

Een cursus waarin je bewust wordt van de balans in je eigen lichaam en de mogelijkheden tot zowel geestelijke als lichamelijke ontspanning.
Voor 5 bijeenkomsten van twee uur per keer. Kosten 85 euro. 

  • Workshop speciaal gericht op senioren en/of chronisch zieken ontspanningsoefeningen

Per half uur of maximaal een uur aan huis of op locatie, tarief op aanvraag.

  • Creatieve workshop Rouw en Verlies

Deze workshops kunnen helpen verbeelden wat niet in woorden uit te drukken is.
Kosten per persoon 40 euro inclusief materiaal. Aanvang bij voldoende aanmelding van minimaal 4 personen, duur 2 en een half uur. Dagdeel en datum in overleg.

 

Cursus

 

  • Cursus levensboek maken

Een bijzondere en eigen levensgeschiedenis vorm te kunnen gaan geven in een eigen levensverhaal aan de hand van begeleidingsvragen.
Een boek waar steeds weer met (h)erkenning van verbinding en liefde, glimlach en kracht uit herinneringen de levensgeschiedenis een geluid door middel van teksten en een beeld kan krijgen.
Een cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2,5 uur inclusief materiaal, dagdeel in overleg,
Kosten gehele cursus 175 euro.


Tarieven niet vermeld, zijn op aanvraag en afhankelijk van het aantal deelnemers.
Elke workshop, cursus of wandeling is ook individueel te volgen tegen aangepast tarief. 
Vraag gerust naar meer vrijblijvende informatie en mogelijkheden.